Uw specialist in badkamerrenovaties
Vraag uw vrijblijvende offerte
KLIK HIER

Niet te evenaren expertise in sanitaire installaties

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? En wil u een betrouwbaar bedrijf vinden om uw sanitaire installaties in Schoten en ruime regio te doen? Dan bent u bij Geso Loodgieterij aan het juiste adres.

Grote en kleine werken

U rekent op ons voor de plaatsing van totaal nieuwe sanitaire installaties, bijvoorbeeld binnen een nieuwbouwproject of een appartementencomplex. We nemen zowel grote als kleine werken voor onze rekening en bieden particulieren en bedrijven een complete dienstverlening inzake loodgieterij. Begint uw installatie toch te sputteren? Dan komen we binnen de kortste keren langs voor sanitaire herstellingen.

Nieuwe elektriciteit en sanitair

Bij een badkamerrenovatie breken we eerst uw oude badkamer uit waarna we er een gloednieuwe in de plaats zetten. Zo hoeft u zelf de handen niet vuil te maken tijdens het uitbreken van uw sanitair. Daarna plaatsen we uw sanitaire en elektrische leidingen en een bad of inloopdouche. Bovendien betegelen we de wanden van uw badkamer en verzorgen alle voegwerken met de nodige precisie.

Verzorgd werk

Diezelfde service biedt Geso uit Schoten ook voor het plaatsen van toiletten, lavabo’s en waterkranen. We werken alleen met gerenommeerde kwaliteitsmerken waar we achter staan en in geloven. Met 27 jaar ervaring in het vak slagen we er altijd in om een oplossing aan te bieden die 100 procent op maat van de klant is. Bovendien zorgen we voor een zorgvuldige afwerking van uw badkamer & sanitair en laten we uw badkamer na de werken steeds netjes en verzorgd achter.

Wil u graag dat we langskomen voor een vrijblijvende kennismaking en om de opmetingen te doen? Neem dan meteen contact op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

Een lek, verstopping of kleine herstelling?

Steeds bereikbaar voor
dringende interventies

Contacteer Geso

Bel 03/284 02 72