Uw specialist in badkamerrenovaties
Vraag uw vrijblijvende offerte
KLIK HIER

Zorgvuldige afwerking van badkamer & sanitair

Zoekt u een loodgieter voor de afwerking van badkamer & sanitair in Schoten en ruime omgeving? Bekijk dan hier enkele van de vele realisaties van Geso Loodgieterij.

Mooie referenties

Een greep uit de talrijke referenties leert ons dat Geso van vele markten thuis is. Zo kan u dit bedrijf uit Schoten inschakelen voor een totale badkamerrenovatie van A tot Z. Maar ook voor het plaatsen van sanitaire installaties, loodgieterij, de afwerking van badkamer & sanitair en sanitaire herstellingen is Geso Loodgieterij de uitgelezen partner. Voor last-minute opdrachten houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda.

Uiteenlopende projecten

Geso heeft een goed gevuld orderboek met sterk uiteenlopende projecten bij bedrijven en particulieren. Het bedrijf staat dan ook al 27 jaar bekend voor haar kwaliteit, transparante communicatie en stiptheid. Dit zorgt voor heel wat trouwe en tevreden klanten in de ruime regio rond Schoten. En bestaande klanten die tevreden zijn, vertellen het verder en brengen zo nieuwe potentiële klanten aan. Mond-aan-mond reclame is dan ook ons mooiste visitekaartje.

Wil u graag bijkomende informatie over één van deze realisaties? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan beslist contact op. Al de werkzaamheden die u hier ziet, kunnen we ook bij u uitvoeren.

Een lek, verstopping of kleine herstelling?

Steeds bereikbaar voor
dringende interventies

Contacteer Geso

Bel 03/284 02 72