Uw specialist in badkamerrenovaties
Vraag uw vrijblijvende offerte
KLIK HIER

Geso Loodgieterij
uit Schoten is een loodgieter met 27 jaar ervaring

Zoekt u een ervaren loodgieter in Schoten? Doe dan een beroep op Geso Loodgieterij. Zaakvoerder Gert Ooms is een zelfwerkend patroon die alle werken zelf uitvoert. Hij zit al in het vak sinds 1990. U hebt bijgevolg maar één aanspreekpunt, voor, tijdens en na de werken. Zo spelen we snel op de bal en kunnen we gemakkelijk anticiperen op de vragen van klanten.

Complete dienstverlening van A tot Z

Met meer dan een kwarteeuw ervaring heeft Geso Loodgieterij de nodige expertise in huis om elk project tot een goed einde te brengen. U kan ons inschakelen voor het plaatsen van sanitaire installaties, loodgieterij en badkamerrenovatie. Daarnaast doen we ook sanitaire herstellingen en zorgen we voor een perfecte afwerking van badkamer & sanitair. Kortom, een complete dienstverlening van A tot Z.

Tal van tevreden klanten

Geso Loodgieterij heeft tal van tevreden klanten in de ruime regio rond Antwerpen, zoals onder meer in Schoten, Brasschaat, Brecht, Essen, Wuustwezel, Hoogstraten en Kalmthout. Zowel bedrijven als particulieren zijn enthousiast over het kwaliteitsvol werk, de onberispelijke afwerking en de stipte naleving van de afgesproken termijn. Bekijk zeker enkele realisaties die Geso Loodgieterij over de jaren heen verzamelde. Hebt u al werken bij ons laten uitvoeren? Schrijf dan beslist een berichtje in ons gastenboek.

Maak nu een afspraak

Geso voert vooral renovaties uit voor particulieren, maar ook nieuwbouwprojecten van professionele opdrachtgevers brengen we steevast tot een goed einde. Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Neem dan snel contact op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te kennen en alle opmetingen te doen. Daarna ontvangt u van ons een gratis offerte. En dan is het aan u om de knoop door te hakken.

Waarom kiezen voor Geso?
Onze Troeven

  • Reeds 27 jaar ervaring
  • Verzorgd werk
  • Piekfijne afwerking
  • Stipte planning
  • Kwaliteitsmaterialen
Een lek, verstopping of kleine herstelling?

Steeds bereikbaar voor
dringende interventies

Contacteer Geso

Bel 03/284 02 72